Martin Handgaard opskrift inspiration
For at tilberede en lækker Picanha skal du starte med at skære kødet i tykke skiver og lade det marineres i en blanding af olivenolie, hakket hvidløg, salt og peber i cirka en time.Grill indtil de ...
Læs mereLammekølle på rotisseriet på bålgrill
En lammekølle er et klassisk og smagfuldt valg til en særlig lejlighed eller en søndagsmiddag med familien. Der er mange måder at tilberede en lammekølle på, men en lækker mulighed er at tilberede ...
Læs mereKylling på rotisseriet på bålgrill 🔥
Få den lækreste og mest saftige hele kylling på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start bålet op ca. 1 time før du skal bruge den. 2) Klargør kyllingen ved at skylle den indvendigt og salte den. 3) Sta...
Læs mereGør bålgrillen klar: Her er det en god idé at bruge et infrarødt termometer. Brug pinde/stykker træ som er ca 5×5 cm. 1) Start din bålgrill op i rigtig god tid, gerne 1 - 1,5 time før du vil lave ...
Læs mereLækker rød pesto på bålgrillen. Fantastisk som dip eller tilbehør til kød eller burger. Must-try.
Læs merePorchetta - italiensk rullesteg
Lav den lækreste porchetta med kryddeurte fyld, smashed potatoes og grillet grønt.
Læs mereSe mere her