Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Pizzadej opskrift

Pizzaovn

Pizzadej opskrift

Ingredienser:

Til 6 pizzaer 

1 kg manitoba eller tipo 00 mel

600 gram køligt vand

1 gram tørgær 

30 gram salt 

Kom alle ingredienser i en røremaskine.

Start på lav hastighed indtil alt melet er blandet med vandet.

Sæt maskine på mellem hastighed i 8-10 min. Sæt dejen til side i 2 timer.

Del pizza dejen op i 6 stykker og form bolde af den. Sæt dem i en hævekasse, bøtte eller tallerken og dæk til med husholdningsfilm.

Sæt dej bolden i køleskabet natten over. Tag pizzadejen ud 4-6 timer før brug 😊

Tip - dejen kan fryses 

Gør bålgrillen klar:

Her er det en god idé at bruge et infrarødt termometer.

Brug pinde/stykker træ som er ca 5×5 cm. 

1) Start din bålgrill op i rigtig god tid, gerne 1 - 1,5 time før du vil lave pizzaerne.

2) Din pizza plade skal gerne op og blive 300+ grader.

3) Sæt pinden lodret bag din pizzaovn, for at få ordentligt med top varme.

Pizza på bålgrill

Tilberedning:

Drej din pizza ofte for at undgå den bliver sort. Gerne var 30-45 sek.

Tip - hvis du ikke synes din bund har fået nok, kan man sætte den på stege pladen ved siden af pizza indsatsen.


Færdig pizza
Opskrift af Martin Handgaard
(instagram: Handgaard_BBQ)
Rød peberfrugt pesto.

Rød peberfrugt pesto

Lækker rød pesto på bålgrillen. Fantastisk som dip eller tilbehør til kød eller burger. Must-try.

Læs mere
Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Kylling på rotisseriet på bålgrill 🔥

Få den lækreste og mest saftige hele kylling på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start bålet op ca. 1 time før du skal bruge den. 2) Klargør kyllingen ved at skylle den indvendigt og salte den. 3) Sta...

Læs mere