TILBERED LÆKRE RETTER PÅ ROTISSERI PÅ BÅLGRILLEN
INGREDIENSER
1.5 kg culottesteg
1 kg kartofler
2 bundter asparges
1/5 gode cherrytomater
2 rødløg
2 rød peber
Gør din bålgrill klar, tænd op ca. 1 time før.
Gør kartoflerne klar og kog dem møre.
Afpuds culottestegen og skær den ud i ca 8-10 cm i tykkelse, på culottestegens korte led.
Sæt culottesteg stykkerne, på dit rotisseri, så det ligner billedet.
Giv den masser af salt og sæt den ud på bålets rotisseri holder.
Klargør de sidste grøntsager og bland det sammen med olivenolie, salt, peber.
Tjek temperatur jævnligt på kødet. Tag den af, når den rammer 56 grader (det tog ca 30 min.).
Mens kødet hviler, smør stegeplade ind i olie.
Læg kartoflerne på og klem dem flade (så det bliver til smashed potatoes.
De er færdige, når de er sprøde på begge sider). Når du vender dem, kan du putte lidt kryddersmør på og giv dem krydderier eller bare salt og peber.
Læg de andre grøntsager på og steg dem møre.
Server for din familie eller venner.
Velbekomme