TILBERED LÆKRE RETTER PÅ ROTTISERI PÅ BÅLGRILLEN
INGREDIENSER
Lammekølle 1,5 kg. (Nok til ca. 4 personer)
1 håndfuld frisk timian
4 stilke frisk rosmarin
Saft fra en halv citron
1 tsk. god chili pasta
3 fed hvidløg
1/4 dl olie
Salt
Peber
OPSKRIFT AF MARTIN HANDGAARD (INSTAGRAM: HANDGAARD_BBQ)
LAMMEKØLLE PÅ ROTISSERI
![Optænding af ild i bålgrill](http://byjema.dk/cdn/shop/files/20230813_170214.jpg?v=1718176020&width=2230)
Start med at tænde op i din bålgrill og gør rotisseri klar.
![lam på rotisseri](http://byjema.dk/cdn/shop/files/lam-paa-baalgrill4.jpg?v=1701339659&width=1851)
Skær benet ud af lammekøllen.
Hak timian, rosmarin og pres hvidløgene og kom det op i en skål.
Kom de sidste ting i skålen og rør rundt.
![lam på rotisseri](http://byjema.dk/cdn/shop/files/Lam-paa-baalgrill3.jpg?v=1701339643&width=1800)
Smør det ud på den udbenet lammekølle og rul den sammen, bind den op.
Sæt dit spyd igennem og ud på rotisseriet i nederste hak.
![Lam på rotisseri](http://byjema.dk/cdn/shop/files/Lam-paa-baalgrill.jpg?v=1701339600&width=1800)
Tag temperaturen efter 1 time.
60 grader efter 1 time er meget passende og den kan tages af.
![lam på grill](http://byjema.dk/cdn/shop/files/lam-paa-baalgrill2.jpg?v=1701339626&width=1800)
Servér med råstegte kartofler, broccolini, cherrytomater.
Velbekomme