Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Ingredienser: 

Lammekølle 1,5 kg. (Nok til ca. 4 personer)

1 håndfuld frisk timian 

4 stilke frisk rosmarin 

Saft fra en halv citron

1 tsk. god chili pasta 

3 fed hvidløg

1/4 dl olie

Salt 

Peber


1) Start med at tænde op i din bålgrill og gør rotisseri klar.

2) Skær benet ud af lammekøllen.

3) Hak timian, rosmarin og pres hvidløgene og kom det op i en skål.

4) Kom de sidste ting i skålen og rør rundt.

Lammekølle

5) Smør det ud på den udbenet lammekølle og rul den sammen, bind den op.

Lammekølle

6) Sæt dit spyd igennem og ud på rotisseriet i nederste hak.

7) Tag temperaturen efter 1 time (min var 60 grader efter 1 time. Jeg tog den af ved 60 grader)

Lammekølle

Servér med råstegte kartofler, broccolini, cherrytomater. 

Opskrift af Martin Handgaard

(instagram: Handgaard_BBQ)