Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Porchetta - italiensk rullesteg

Porchetta grillet på rottiseri over åben ild.

Porchetta - italiensk rullesteg

Ingredienser:

1.5 kg slag

1 god håndfuld bredbladet persille 

1 god håndfuld basilikum 

1 god håndfuld timian 

2 spsk rub (jeg brugte louisiana fra @pazil.eu)

Saft fra 1/2 lime

Salt

Peber

1) Dæk skindet med grov salt og lade den stå i køleskabet, et par timer (imens kan man klargøre fyldet). 

porchettaporchetta

 

2) Start dit bål, ca. en time før den skal på og klargør rotisseri stativ.

3) Skyl salte af og tør slaget godt efter med køkkenrulle. 

4) Kom krydderurte blandingen i slaget, bind den stramt op og kom dit spyd igennem.

porchetta på rotisseri

5) Kom slaget ud på rotisseriet i nederst hul.

(Husk der skal gerne masser af varme på, hvis slaget er sprødt og ved at blive mørk, så ryk den en tak længere op)

porchetta bålgrill

6) Grill nu slaget i ca. 2.30 time eller til den er 65-68 grader i kernetemperatur.

porchetta på rotisserirullesteg på rotisseri

Server den med grillet grønt og smashed potatoes. 

rullesteg på rotisseri

Opskrift af Martin Handgaard

(instagram: Handgaard_BBQ)

Rød peberfrugt pesto.

Rød peberfrugt pesto

Lækker rød pesto på bålgrillen. Fantastisk som dip eller tilbehør til kød eller burger. Must-try.

Læs mere