Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Picanha med tilbehør

Picanha

Picanha med tilbehør

Ingredienser: 

1.5 kg culottesteg 

1 kg kartofler 

2 bundter asparges 

1/5 gode cherrytomater 

2 rødløg 

2 rødpeber

 

1) Gør din bålgrill klar, tænd op ca. 1 time før.

2) Gør kartoflerne klar og kog dem møre.

3) Afpuds culottestegen og skær den ud i ca 8-10 cm i tykkelse, på culottestegens korte led.

4) Sæt culottesteg stykkerne, på dit rotisseri, så det ligner billedet.

mad på bålgrill

5) Giv den masser af salt og sæt den ud på bålets rotisseri holder.

mad på bålgrill

6) Klargør de sidste grøntsager og bland det sammen med olivenolie, salt, peber. 

7) Tjek temperatur jævnligt på kødet. Tag den af, når den rammer 56 grader (det tog ca 30 min.).

mad på bålgrill

8) Mens kødet hviler, smør stegeplade ind i olie.

9) Læg kartoflerne på og klem dem flade (så det bliver til smashed potatoes. De er færdige, når de er sprøde på begge sider)

mad på bålgrill

Når du vender dem, kan du putte lidt kryddersmør på og giv dem krydderier eller bare salt og peber.

10) Læg de andre grøntsager på og steg dem møre.

mad på bålgrill

Velbekomme 

 

mad på bålgrill

 

Opskrift af Martin Handgaard

(instagram: Handgaard_BBQ)

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

En lammekølle er et klassisk og smagfuldt valg til en særlig lejlighed eller en søndagsmiddag med familien. Der er mange måder at tilberede en lammekølle på, men en lækker mulighed er at tilberede ...

Læs mere