Skip to content

Cart

Your cart is empty

PLANTEKASSER TIL BRUG INDENDØRS

edgy-med-top-baenke

Med byJEMA's plantekasser i stål kan du skabe et smukt grønt element, der både beriger dit hjem eller kontor med natur og æstetik. Vores plantekasser i cortenstål, galvaniseret stål og sortlakeret stål er ikke kun designet til udendørs brug, men kan også med lethed bringes indendørs med den rette tilpasning.

Tilpasning til indendørs brug

Ved at følge disse enkle trin kan du nemt tilpasse vores udendørs plantekasser til at blive en stilfuld og praktisk del af din indendørs indretning.

Isoler med vandtæt dug

For at omdanne vores udendørs plantekasser til en indendørs oase, anbefaler vi, at du isolerer dem med en vandtæt dug, såsom bassinfolie. Denne simple tilpasning sikrer, at eventuel fugt fra jorden holdes inde i plantekassen.

Tilføj en drypbakke

Placer en drypbakke under plantekassen for at fange overskydende vand og forhindre, at det lækker ud på gulvet. Drypbakker kan købes i forskellige størrelser og materialer, så de passer til din indretning.

Brug letvægtsjord

Letvægtsjord er ideel til indendørs plantekasser, da den er specielt formuleret til at forbedre dræning og luftcirkulation. Det hjælper med at forhindre rodrot og holder planterne sunde indendørs.

Ventilation og luftcirkulation

Sørg for, at der er tilstrækkelig ventilation omkring plantekassen. Placer den ikke direkte mod vægge eller møbler, så luften kan cirkulere frit. Dette hjælper med at forhindre mug og skimmelvækst.

Beskyttelse af gulve

For yderligere beskyttelse af dine gulve kan du placere plantekassen på en lille platform eller fødder. Dette løfter plantekassen fra gulvet og forhindrer fugtskader.

edgy-baenke-blomster-baenke

Skab din personlige grønne oase

Med byJEMA's plantekasser i stål kan du skabe din egen personlige grønne oase indendørs. Uanset om det er i stuen, på kontoret eller enhver anden del af dit hjem eller din arbejdsplads, kan vores plantekasser tilføre liv, karakter og skønhed til ethvert rum.

Opdag vores sortiment af plantekasser i cortenstål og galvaniseret stål eller vælg vores elegante sortlakerede plantekasser og tag det første skridt mod at skabe et indendørs miljø fyldt med naturlig skønhed og inspiration.

kartofler i højbed

Growing potatoes in raised beds

Growing your own potatoes is a great way to ensure fresh, organic produce for yourself and your family. It has become increasingly common to use raised beds for growing vegetables, especially potat...

Read more
opbygning af plantekasser og højbede

Technical construction of planters and raised beds

CUBY is a range of planter boxes and raised beds and accessories in minimalistic Scandinavian design.Straight lines and straight angles create a cubic planter that fits anywhere. They can be stacke...

Read more