Mad over åben ild

Mange stresser rundt og forsøger at finde fodfæste i en travl hverdag. Når du laver mad i det fri, har du tiden til fordybelse og at nyde nuet. Du kan ikke forhaste det, du skal bare nyde nærværet og de samtaler, det afføder. Der er noget over ild, flammer og varmen fra et bål. Det giver lyst til at være, nyde nuet, samvær.

Grill, ild og røgen fra brændet gør smagsoplevelsen endnu stærkere, og du opnår lækker stegeoverflade på dit kød. Få alle sanseindtryk af den helt optimale sanseoplevelse i det fri.

Her er der ikke behov for digitale hjælpemidler, du kan mærke, smage, dufte efter, hvornår din mad er tilberedt. 

Hvorfor lave mad over åben ild? 

  • Samlingspunkt for familie og venner
  • Tilbage til det primitive
  • Kan ikke forhastes ellers skyndes på, afstressende og beroligende

Hvad kan man lave på grillen?

Alt, kun fantasien sætter grænser.
  • Steg, svits dine grøntsager.
  • Grill eller flamber dit kød
  • Kog dine kartofler
  • Bag dine pandekager
  • Bag din pizza i pizzaovnen
  • Grill din kylling
  • Sammenkogte/simre retter
  • One-pot pasta
  • Østers
  • Skaldyr
  • Grillspyd
  • Burgere
  • Desserter som ananas eller banan
  • S´mores
  • Og mange mange flere...
Du kan lad børnene være en del af madlavningen eller forberedelserne til det. Lad dem finde en pind til snobrød eller til at sætte kød og grøntsager på.

Lad os gå tilbage til at være mere i nuet med de mennesker, der giver os glæde og værdi i livet.

Har du flere ideer til mad på bålgrillen, så elsker vi at få billeder tilsendt eller blive tagget på de sociale medier, hvor vi gerne deler vores kunders billeder eller videoer.